aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τομέας που χρειάζεται άμεση βελτίωση

ΑΠΟΕΛ: Τομέας που χρειάζεται άμεση βελτίωση

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ένα από τα θέματα που έχει να επιλύσει ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης είναι και το επιθετικό, πέραν από όλα τα άλλα και συγκεκριμένα τη δυστοκία στο σκοράρισμα.

Σε πέντε αγώνες ο ΑΠΟΕΛ έχει σκοράρει ισάριθμα τέρματα, άλλα αυτό που προβληματίζει ακόμη περισσότερο είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πάρει μόνο ένα τέρμα από τον επιθετικό τους τον Μπεν Σαχάρ και αυτό με πέναλτι. Αναφερόμαστε ασφαλώς σε αγώνες πρωταθλήματος, διότι στην Ευρώπη έχει σκοράρει και ο άλλος σέντερ φορ, ο Άντχε Νούχιου

Δυο τέρματα έχει καταφέρει να σκοράρει ο Γκίας Ζαχίντ. Σίγουρα το να πάρεις δύο τέρματα από τον επιτελικό σου μέσο δεν είναι άσχημο. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι να καταφέρει και η επιθετική γραμμή να πάρει μπρος και να ξεκινήσει να σκοράρει.

Αυτή την στιγμή, ο ΑΠΟΕΛ, μόνο από τον Ερμή μετράει περισσότερα τέρματα και συγκεκριμένα από ομάδες που έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων. Η Νέα Σαλαμίνα με ένα ματς λιγότερο πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ το Παραλίμνι με έναν αγώνα περισσότερο, μετράει κι αυτό τέσσερα τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ