aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «ξύλο» στον Αλ Τάαμαρι και οι αντιδράσεις του

ΑΠΟΕΛ: Το «ξύλο» στον Αλ Τάαμαρι και οι αντιδράσεις του

Αν είχε έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε στον τελικό κυπέλλου από πλευράς ΑΠΟΕΛ, αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μούσα Αλ Τάαμαρι. Αποτέλεσε σε άλλον έναν αγώνα τον κινητήριο μοχλό των επιθέσεων της ομάδας του, μετρώντας μάλιστα δοκάρι σε ψαλιδάκι που έπιασε στο πρώτο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι πως «έφαγε ξύλο» από τους αντιπάλους, εκνευρίστηκε και ως εκ τούτου από ένα σημείο του ματς άφηνε συνεχώς ημιτελείς αρκετές τις πρωτοβουλίες που ανέπτυσσε. Βούτηξε για να κερδίσει σε μία-δύο φάσεις πέναλτι, χάνοντας παραλλήλως την ψυχραιμία του, φλερτάροντας έντονα με την αποβολή του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το πρόβλημα που δεν επιλύθηκε και «φωτογραφίζει» αποχώρηση

Ασφαλώς, ο Ιορδανός άσος αποτέλεσε κατά τη λήξασα σεζόν τον κορυφαίο παίκτη των πρωταθλητών και για πολλούς τον κορυφαίο του πρωταθλήματος. Έχει, όμως, αρκετά ακόμα να διδαχθεί, προκειμένου να βελτιωθεί περισσότερα αγωνιστικά, ισχυροποιώντας συνάμα τον χαρακτήρα του κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Είναι επόμενο πως ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας να στοχεύει στην εξουδετέρωσή του, οπότε καλείται ο 21χρονος να μην ενδίδει σε οποιαδήποτε «πρόκληση» κι αν δέχεται.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Φεύγει χωρίς υπογραφή ο Μοράις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ