aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ξέσπασμα του Τορναρίτη απομακρύνει τον Σαρφό

ΑΠΟΕΛ: Το ξέσπασμα του Τορναρίτη απομακρύνει τον Σαρφό

Η χθεσινή κόντρα στα αποδυτήρια ανάμεσα στον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Χριστόφορο Τορναρίτη και τη διοίκηση ΑΠΟΕΛ, απομακρύνει την περίπτωση της μετεγγραφής του Κίγκσλει Σαρφό.

Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy, μετά την ολοκλήρωση του προψεσινό αγώνα κυπέλλου, που έληξε 2-1 για τον ΑΠΟΕΛ, έγιναν πολλά στα αποδυτήρια και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς.

Όπως ήταν φυσικό οι σχέσεις των δυο πλευρών χάλασαν και μοιραία, η διαγραφόμενη μετακίνηση του Σαρφό από τους μαυροπράσινους στους γαλαζοκιτρίνους.

Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει σημασία τώρα για τον ΑΠΟΕΛ είναι η αναμέτρηση με τον Άρη, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την Κυριακή. Ενδεχόμενη νίκη θα είναι πολύ σημαντική, αφού θα είναι η δεύτερη επί ομάδας που κυνηγά το πρωτάθλημα, κάτι που θα προσδώσει στους γαλαζοκίτρινους ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.

Η παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ κρίνεται πολύ σημαντική από όλους στις τάξεις του, γι’ αυτό και ελπίζουν πως θα κάνει ξανά τη διαφορά και θα δώσουν έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ