aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ξεκάθαρο μήνυμα που θέλει να στείλει

ΑΠΟΕΛ: Το ξεκάθαρο μήνυμα που θέλει να στείλει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τα ψέματα τελείωσαν, οι δικαιολογίες στέρεψαν, λένε στον ΑΠΟΕΛ… Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, η νίκη αποτελεί κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη. Έκτος διαδοχικός αγώνας χωρίς «τρίποντο», θα κάνει το κλίμα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» πιο βαρύ από ποτέ. Οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίζονται με το… πιστόλι στον κρόταφο, οπότε καλούνται να αντιδράσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Το διάστημα της διακοπής, ο Μικ Μακάρθι είχε την ευκαιρία να εστιάσει σε τομείς που εντόπισε αδυναμίες. Δούλεψε στη φυσική κατάσταση και πολύ περισσότερο στην ανάπτυξη του συνόλου. Επίσης, είχε διαδοχικά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές και προσδοκεί πως η ομάδα του θα εμφανιστεί πολύ πιο απαιτητική σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, φτάνοντας στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ολόκληρους μήνες.

Η αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία, ότι αυτή τη φορά οι (ακριβοπληρωμένοι) ποδοσφαιριστές θα καταθέσουν ψυχή και στο τέλος θα πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή, οφείλει να ανεβάσει στροφές και να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει από την πορεία προς τον τίτλο. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει με τα λόγια, αλλά με αποδείξεις εντός αγωνιστικού χώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ