aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ξεκαθάρισμα του Πετρίδη, το δεδομένο με Κυριακίδη και ο Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Το ξεκαθάρισμα του Πετρίδη, το δεδομένο με Κυριακίδη και ο Πουρσαϊτίδης

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το πλέον σημαντικό θέμα για τον ΑΠΟΕΛ αυτή την ώρα είναι η Γενική Συνέλευση των μετόχων του και θα πρέπει αμέσως να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον πολλών ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Το πλέον σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του πρώτα από όλα ο Πρόδρομος Πετρίδης αν θα διεκδικήσει την προεδρία η όχι, αφού όσες φορές και αν ρωτήθηκε η απάντηση του ήταν «Δεν είναι ώρα για να απαντήσω αυτό το θέμα».

Από την άλλη, είναι δεδομένη η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Κυριακίδη. Οι εκλογές στη διοίκηση είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο, σαφώς πιο σημαντικό, είναι το θέμα της προεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος θα δοθεί στον Σάββα Πουρσαιτίδη για να κτίσει την ομάδα. Όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να γίνουν μάθημα προς αποφυγήν τόσο από το διοικητικό συμβούλιο όσο και από τον προπονητή.

Η μη έξοδος στην Ευρώπη θα επηρεάσει σαφώς το οικονομικό κομμάτι της ομάδας και σαφώς τις επιλογές που θα γίνουν για τη νέα περίοδο. Σε αυτό το σημείο είναι που θα πρέπει και ο κόσμος των γαλαζοκιτρινων να είναι έτοιμος και να ξέρει πως ο προϋπολογισμός της επόμενης περιόδου δεν θα είναι όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, που πολλές φορές ξοδεύονταν αλόγιστα μεγάλα ποσά, όπως έγινε και για την τρέχουσα σεζόν για να έρθουν παίκτες που δεν βοήθησαν και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ