aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ξεκαθάρισμα περί αποδεσμεύσεων και το διετές συμβόλαιο σε Μπέλετς, Κρέσπο

ΑΠΟΕΛ: Το ξεκαθάρισμα περί αποδεσμεύσεων και το διετές συμβόλαιο σε Μπέλετς, Κρέσπο

Μετεγγραφική ανακοίνωση περίμενε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωση για τους «πληροφοριοδότες», όπως τους χαρακτηρίζει, εξέδωσε η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Διευκρινίζεται πως καμία απόφαση περί αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών που διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν δεν λήφθηκε, σημειώνοντας ότι όλοι έχουν καλεστεί για να παρευρίσκονται στις προπονήσεις και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, διαψεύδουν κάθε πληροφορία που καθιστά επισφαλές το μέλλον στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» των Τορνίκε Οκριασβίλι, Ισάμ Τσεπάκ, Σιμόνε Σκουφέτ, Ντανίλο Κάμπος. Γι’ αυτούς, εξάλλου, αναφέρονται τα δημοσιεύματα των τελευταίων δύο (και βάλε) εβδομάδων.

Στην παρούσα φάση, οι θέσεις των μη Κύπριων επαγγελματιών παικτών στο ρόστερ είναι 12. Εάν προστεθεί και ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό, τότε ανεβαίνουν στους 13. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, υπενθυμίζει πως οι ευρωπαϊκές λίστες προϋποθέτουν την παρουσία 17 ξένων ή κοινοτικών ποδοσφαιριστών και 15 ξένων ή κοινοτικών στους αγώνες πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Εφραίμ, σημειώνουμε, καταλαμβάνει θέση ξένου στην Ευρώπη. «Αν ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να προχωρήσει σε προσθήκες πέραν των υφιστάμενων κενών θέσεων, μπορεί να το πράξει στο πλαίσιο των κανονισμών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο εργάζονται για να δημιουργηθεί η σύνθεση μιας ομάδας που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου, αναφέρει η ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ανακοινώσεις ενδεχομένων νέων μετεγγραφών, θα προκύψουν όταν ολοκληρωθούν. Στο εν λόγω σκέλος, οι πληροφορίες επιμένουν και λένε πως οι πιθανότητες για να ντυθούν οι Βιντ Μπέλετς και Χοσέ Κρέσπο στα γαλαζοκίτρινα είναι καταφανώς πολύ μεγαλύτερες από το να συμβεί το αντίθετο. Τόσο ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας όσο και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, συμφώνησαν προφορικά για συμβόλαιο χρονικής διάρκειας δύο ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ