aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ξανάκανε μετά από 45 μήνες!

ΑΠΟΕΛ: Το ξανάκανε μετά από 45 μήνες!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τι και αν δεν σκόραρε στο τρέχον πρωτάθλημα στα 340 λεπτά που έπαιξε; Ο Νόρμπερτ Μπάλογκ στην έως τώρα διαδρομή στο κύπελλο αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΑΠΟΕΛ, στέλνοντας την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό και στα τρία ματς, φτάνοντας ήδη στα τέσσερα, αποδεικνύοντας πως μπορεί να δώσει τις δέουσες λύσεις στη γραμμή κρούσης στο υπόλοιπο της σεζόν.

Έκανε αρχή απέναντι στην Αγία Νάπα (α’ φάση) και στους διπλούς αγώνες με τη Δόξα νίκησε τρεις φορές τον τερματοφύλακα της προσφυγικής ομάδας. Στο προχθεσινό ματς πέτυχε δύο τέρματα, μάλιστα, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Δύο γκολ σ΄ ένα παιχνίδι, πέτυχε μόλις άλλη μία φορά στη μέχρι στιγμής καριέρα του. Και για να το εντοπίσουμε έπρεπε να πάμε αρκετά πίσω.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ενσούε, το δίδαγμα και το ορθό της απόφασης

Σταματήσαμε στις 17 Μαΐου 2015 και δη στην εντός έδρας νίκη της Ντέμπρετσεν απέναντι στη Λόμπαρντ Πάπα με 4-0. Ο Ούγγρος επιθετικός έγραψε το 3-0 στο 60ό λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 27 λεπτά μετά. Στο εν λόγω παιχνίδι είχε μπει ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Μεγάλε, ξεμπροστιάζεις τους δολοφόνους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ