aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το θέλουν με... μανία

ΑΠΟΕΛ: Το θέλουν με… μανία

Στον ΑΠΟΕΛ, ούτε περνά από το μυαλό τους ότι υπάρχει το ενδεχόμενο μέσα σε ενάμιση μήνα ή, αν το προτιμάτε καλύτερα σε διάστημα 44 ημερών, να στραβοπατήσουν για τέταρτη φορά (Δόξα 2-2, ΑΕΚ 0-0, Πάφος FC 1-1).

Οι γαλαζοκίτρινοι, θέλουν και θα επιδιώξουν με μανία να φτάσουν στη νίκη απέναντι στον μαχητικό Ολυμπιακό προκειμένου να μη χάσουν την «επαφή» με τις πρώτες θέσεις, αντλώντας παραλλήλως αγωνιστική και ψυχολογική ώθηση ενόψει των δύο εξαιρετικά ζόρικων αγώνων που τους περιμένουν στο φινάλε του τρέχοντος έτους (Απόλλων 18/12, Ομόνοια 26/12).

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν ξέχασε την ήττα που δέχθηκε η ομάδα του πριν από ακριβώς τρεις μήνες από τον σημερινό αντίπαλο (0-1). Παρά την τεράστια προσπάθεια που είχαν καταβάλει οι παίκτες του, δεν μετουσίωσαν ούτε μία φάση σε γκολ, κάτι που πλήρωσαν εν τέλει πολύ ακριβά.

Ο Κύπριος κόουτς, λοιπόν, προετοίμασε την ομάδα έχοντας στο μυαλό και το συγκεκριμένο 90λεπτο, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στους ποδοσφαιριστές ώστε να βρουν το μονοπάτι που οδηγεί στο τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ