aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το τελικό ξεσκαρτάρισμα ανοίγει θέσεις, «εφτάψυχος» ο Σάβιτς

ΑΠΟΕΛ: Το τελικό ξεσκαρτάρισμα ανοίγει θέσεις, «εφτάψυχος» ο Σάβιτς

Τρέχουν οι εξελίξεις στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ και στη συγκεκριμένη περίπτωση, με το τελικό ξεσκαρτάρισμα. Ο Μάριους Λουντεμό είναι υποψήφιος για αποχώρηση, μετά και την απόφαση για απόκτηση του Λούκας Σόουζα (αναμένεται στην Κύπρο εντός της ημέρας). Να ήταν όμως μόνο αυτός;

Η άμμος από την κλεψύδρα του χρόνου άρχισε να αδειάζει για τον Τζο Γκάρνερ. Ο Άγγλος επιθετικός, που ομολογουμένως έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, αδυνατεί να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και, μοιραία, αποτελεί βασικό υποψήφιο για να αποχωρήσει ώστε να αδειάσει θέση στο ρόστερ.

Ο 33χρονος, υπενθυμίζουμε, αγωνίσθηκε για τελευταία φορά στις 25 Απριλίου και δη στην ισοπαλία 1-1 με τον Εθνικό. Από τότε, επικαλούμενος πρόβλημα στη μέση, δεν μπορούσε να γυμναστεί σε φουλ ρυθμό και, μάλιστα, εξασφάλισε νωρίτερα από τους συμπαίκτες του καλοκαιρινή άδεια.

Από εκεί και πέρα, τελειωμένος θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά, ενώ ο Τζακ Μπερν πιθανότητα θα παραχωρηθεί δανεικός.

Αν λοιπόν υλοποιηθούν οι τέσσερις διαγραφές στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, θα αδειάσουν δύο θέσεις στο ρόστερ και πιθανότατα εκτός από εξτρέμ να γίνει κίνηση και για άλλη θέση.

Όσον αφορά στον Βούγιαντιν Σάβιτς, αισθάνεται πολύ καλύτερα και θα συνεχίσει στην ομάδα, την ίδια ώρα που ήταν και παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ