aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το… τελευταίο θέμα που απασχολεί είναι ο Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ: Το… τελευταίο θέμα που απασχολεί είναι ο Ζαχίντ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με την ολοκλήρωση της φετινής Σούπερ Λιγκ, όποτε κι εάν καταστεί εφικτό, ο Γκάγιας Ζαχίντ είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό, επί της παρούσης, είναι το μοναδικό δεδομένο με τον Νορβηγό επιτελικό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό, δίνοντας τις προσδοκώμενες λύσεις στη σκακιέρα του Γιώργου Δώνη.

«Δεν είναι καιρός τώρα για τέτοιες συζητήσεις», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πρόδρομου Πετρίδη, εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει στην ιστοσελίδα sdna.gr το τι μπορεί να συμβεί μετά την ολοκλήρωση των συμβατικών δεσμεύσεων του ποδοσφαιριστή με τον σύλλογο της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, το είπε όσο πιο… κομψά μπορούσε καθώς εν μέσω πανδημίας, η διοίκηση έχει στραμμένη την προσοχή σε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα. Η εικόνα του ποδοσφαίρου μοιάζει με «τοπίο στην ομίχλη» λόγω της παύσης όλων των δραστηριοτήτων, αλλά και της αβεβαιότητας για το μέλλον σε μία σειρά από ζητήματα, που είναι απότοκα της πανδημίας και των συνεπειών από τη λήψη μέτρων αντιμετώπισής της.

Οι συνθήκες, συνεπώς, δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη σεναριολογίας ή εκτιμήσεων, ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε για έναν ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με την ομάδα της Λευκωσίας έως τον Μάιο του 2021. Υπενθυμίζουμε πως στις 31 Αυγούστου 2017, ο Ζαχίντ είχε υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ξεκαθαρίζεται, επίσης, πως κανένας από τον Παναθηναϊκό δεν έχει επικοινωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ ώστε να διαπραγματευτεί τη «τσουχτερή» ρήτρα (1,6 εκατ. ευρώ) για την αγορά των δικαιωμάτων του 25χρονου παίκτη. Οι πράσινοι, όπως γράφουν στην Ελλάδα, άρχισαν να συμβιβάζονται στην ιδέα πως δεν υπάρχει πιθανότητα παραμονής του Νορβηγού και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ