aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «σταυρόλεξο» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Το «σταυρόλεξο» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Σε όλα μα όλα τα παιχνίδια που ο ΑΠΟΕΛ προετοιμαζόταν για να αγωνιστεί χωρίς τον Λούκας Βιγιαφάνιες, είχαν χυθεί τόνοι από μελάνι αναφορικά με το πώς ο κόουτς θα καλύψει το κενό του. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η επικείμενη μάχη, την οποία ο εξαιρετικά άτυχος Αργεντινός, θα δει από την κερκίδα.

Για να ακριβολογούμε, από εκεί θα παρακολουθήσει και τις υπόλοιπες λόγω μυϊκών ενοχλήσεων.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τη χθεσινή προπόνηση, δεν φανέρωσε τις προσθέσεις του, αφήνοντας αυτομάτως να αιωρούνται ερωτηματικά σχετικά με τον αντικαταστάτη του στο ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο την Ομόνοια.

Και τα σενάρια μόνο λίγα δεν είναι. Συγκεκριμένα, με βάση τις δοκιμές, είναι τέσσερα:

1) Να ακολουθήσει τη συνταγή του προηγούμενου ματς. Δηλαδή, να ρίξει στη μάχη στον Μοχάμεντ Μπεν. Τον παίκτη που αντικατέστησε τον Αργεντινό στο ημίχρονο. Ο βραχύσωμος διεθνής, διαθέτει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την οξυδέρκεια να διεμβολίσει με κάθετο τρόπο.

2) Να παρατάξει την ομάδα με δύο επιθετικούς. Εν ολίγοις, να πλαισιωθεί ο Γκιόργκι Κβιλιτάια στη γραμμή κρούσης από τον Φρεντερίκο Μακέντα.

3) Να μετακινηθεί ο Ντάλσιο Γκόμες στη θέση του Βιγιαφάνιες και στις πτέρυγες να κληθεί άλλος παίκτης να καλύψει το κενό (Μαρκίνιος, Δώνης, Εφραίμ).

4) Να γεμίσει τον άξονα με άλλον έναν ποδοσφαιριστής, όπως ο Μουρτάζ Νταουσβίλι ή ο Γιάννης Σατσιάς, έχοντας έναν πιο δημιουργικό ρόλο ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, στο μυαλό του Σέρβου προπονητή γυροφέρνουν πολλά και διάφορα. Το επικρατέστερο σενάριο φαντάζει το πρώτο, δηλαδή ο Μπεν να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, με την ελπίδα ότι θα θυμίσει τον παίκτη που έκανε τη μεγάλη διαφορά.

Ο ΑΠΟΕΛ, σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει άλλος δρόμος στο ματς της 6ης αγωνιστικής. Επιβάλλεται να κερδίσει την «αιώνια» αντίπαλό του ώστε να μην εκτροχιαστεί από τις ράγες του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ