aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το σπάνιο στην «Αρένα» που δεν θέλει ξαναζήσει

ΑΠΟΕΛ: Το σπάνιο στην «Αρένα» που δεν θέλει ξαναζήσει

Το ματς είχε τελειώσει με ήττα 1-2 του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ, στις 28 του περασμένου Ιανουαρίου. Στη συνέχεια εξελίχθηκε ένα από τα σπάνια σκηνικά στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων: χειροκρότημα από τους οπαδούς τους μετά από χαμένο παιχνίδι σε κυπριακό ματς!

Δεν συμβαίνει συχνά, καθώς είναι γνωστό πόσο απαιτητικοί και πολλές φορές γκρινιάρηδες είναι οι ΑΠΟΕΛίστες. Εκείνο το βράδυ, όμως, αναγνώρισαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους, που κατά γενική παραδοχή δεν άξιζαν να χάσουν βάσει της απόδοσης των δύο ομάδων.

Οι πρωτοπόροι είχαν ευκαιρία για περισσότερα γκολ σε εκείνο το ματς, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Εφραίμ και το… άχαστο του Κβιλιτάια στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Τη Δευτέρα επιστρέφουν στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στην ίδια αντίπαλο και δεν θέλουν να ζήσουν ξανά το ίδιο. Να χειροκροτηθούν δηλαδή μόνο για την εμφάνιση. Αντιθέτως, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φύγουν με βαθμολογικό όφελος. Κατά προτίμηση τριών πόντων, που θα τους αποσπάσει κατά εφτά βαθμούς από τους Λαρνακείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ