aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το σπάνιο με Αυγουστή που έφερε την ήττα

ΑΠΟΕΛ: Το σπάνιο με Αυγουστή που έφερε την ήττα

Την πρώτη του ήττα (0-1) στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ, το βράδυ του Σαββάτου από τον Άρη, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά το σπουδαίο διπλό επί της Ανόρθωσης, μένοντας έτσι στους 4 βαθμούς.

Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή αντιμετώπισαν τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, αφού οι τελικές προσπάθειες τους ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ως αποτέλεσμα, δεν κατάφεραν να βρουν αντίπαλα δίκτυα και μοιραία ηττήθηκαν.

Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σπάνιο, με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο του, ο ΑΠΟΕΛ να μην καταφέρει να σκοράρει σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, είναι η πρώτη φορά από τις 20 Μαρτίου, όταν οι γαλαζοκίτρινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με τον Απόλλωνα στα πλέι οφ. Έκτοτε, ακολούθησαν εννέα διαδοχικά ματς (δύο φέτος, επτά πέρσι), στα οποία η ομάδα της Λευκωσίας σκόραρε.

Συνολικά, υπό τις οδηγίες του Αυγουστή ήταν μόλις πέμπτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ δεν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίκτυα, σε 34 ματς πρωταθλήματος! Προηγήθηκαν τα ματς με Ολυμπιακό (0-1), ΑΕΚ (0-0), Ανόρθωση (0-2) και Απόλλωνα (0-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ