aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το σοκαριστικό τροχαίο και η επέμβαση στο κρανίο έθεσαν νοκ άουτ τον ηγέτη της...

ΑΠΟΕΛ: Το σοκαριστικό τροχαίο και η επέμβαση στο κρανίο έθεσαν νοκ άουτ τον ηγέτη της Μπότεφ

Χωρίς έναν από τους κορυφαίους της ποδοσφαιριστές, τον Τόντορ Νεντέλεφ θα αγωνιστεί η Μπότεφ Μπλόντιβ. Ο αρχηγός της βουλγάρικης ομάδας τραυματίστηκε σοβαρά στο τρομακτικό τροχαίο που ενεπλάκησαν τα δύο πούλμαν της αποστολής της Εθνικής Βουλγαρίας. Το τροχαίο σημειώθηκε στην Τιφλίδα, όπου οι Βούλγαροι ταξίδεψαν για την αναμέτρηση με τη Γεωργία, στο πλαίσιο του Nations League. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του προπορευόμενου πούλμαν έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντικές ζημιές.

Οι εικόνες από το ένα πούλμαν είναι συγκλονιστικές, ενώ από τη σφοδρή σύγκρουση χτύπησε στο κεφάλι ο μεσοεπιθετικός της Μπότεφ, Τοντόρ Νεντέλεφ, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές υπέστησαν ασήμαντες εκδορές από τα τζάμια, ενώ πιο σοβαρά απ’ όλους τραυματίστηκε ο 29χρονος μέσος, ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο. Ο Νεντέλεφ θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στο τοπικό νοσοκομείο τις επόμενες 10 ημέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι του με ελικόπτερο, αφού λόγω του τραυματισμού του δεν μπορεί να πετάξει με αεροπλάνο.

Voyl

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ