aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το σενάριο της ενδεκάδας ειδικών συνθηκών

ΑΠΟΕΛ: Το σενάριο της ενδεκάδας ειδικών συνθηκών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, όπως είναι το σημερινό, εννοείται πως μετρά το αποτέλεσμα και μόνο αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ, μετά από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας και με τους μισούς σχεδόν παίκτες διαθέσιμους, ξαναμπαίνει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής.

Ανεξαρτήτως των πολλών προβλημάτων, προσδοκά ότι θα ολοκληρώσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις για το 2020, θα πάρει βαθμολογικές ανάσες και, με τη σταδιακή επιστροφή όλων των παικτών σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό στο νέο έτος, θα προσπαθήσει να προλάβει το τρένο της διάκρισης.

Ο Μικ Μακάρθι ενημερώθηκε για δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών που παρουσίασαν χθες τρίτο αρνητικό τεστ και βγήκαν αυτομάτως από τον αυτοπεριορισμό, μέτρησε άλλη μία φορά τους παρόντες, κατέγραψε τον βαθμό ετοιμότητάς τους και κατέληξε στις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Στο «Στέλιος Κυριακίδης», λοιπόν, αναμένεται ότι θα δούμε τους  Γιώργο Μερκή και Χρήστο Σιέλη να είναι πιο μπροστά από τον Μιγκέλ Σίλβα. Δεξιά θα κινείται ο Εμίλιο Ενσούε και στην άλλη πλευρά ίσως πάρει φανέλα βασικού ο Κώστας Αποστολάκης.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, καλές πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Μάριους Λουντεμό, Κάρλος Ντίας, Ανουάρ Τουχαμί και στην επίθεση οι Γιώργος Εφραίμ, Τομάς ντε Βινσέντι και Νικόλας Κούτσακος. Ενδεκάδα που μπορεί να μην ξαναείδαμε φέτος, αλλά κάλλιστα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, φτάνει οι παίκτες να ανταποκριθούν έχοντας λίγες προπονήσεις στα πόδια.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο  Ντιεμερσί Εντονγκαλά που βγήκε από τον αυτοπεριορισμό, αλλά δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, εκτός επιλογών του Ιρλανδού προπονητή είναι οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Άντχε Νούχιου λόγω καρτών. Οι δύο τελευταίοι, σημειώνουμε, δεν αντιμετωπίζουν κανένα θέμα πλέον με τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ