aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «ριπόρτ» για Μπάλογκ και Κασίνι

ΑΠΟΕΛ: Το «ριπόρτ» για Μπάλογκ και Κασίνι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εννοείται πως ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, είχε στο μυαλό του πρώτα (και πάνω) από όλα το αγωνιστικό κομμάτι στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αντλώντας συμπεράσματα, ειδικά για τους παίκτες που προστέθηκαν τελευταίοι στο ρόστερ και έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους. Εδώ που τα λέμε, έχει να λύσει ουκ ολίγα προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν, τα οποία μοιραία έφεραν και τον ίδιο να λειτουργεί πλέον υπό έντονη πίεση.

Διαβάστε επίσης: Η… άγνωστη ιστορία του βιολιστή Ρέζα και το τατουάζ του…

Αν για τον άξονα οι λύσεις και τα πρόσωπα είναι συγκεκριμένα, για την επίθεση και δη τα άκρα, η προσθήκη του Νόρμπετ Μπάλογκ μπορεί να προσφέρει λύσεις. Προχθές, ο Πορτογάλος τεχνικός τού έδωσε φουλ 90λεπτο, με τον υψηλόσωμο Ούγγρο παίκτη να είναι δραστήριος στο δεύτερο μέρος, χάνοντας μία-δύο ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Τις πλείστες φορές συνέκλινε και αναζητούσε ελεύθερο συμπαίκτη ή δίοδο για σουτ. Παρά το ύψος του, ξέρει να χειρίζεται καλά την μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Πρώτος κίνδυνος για προσφυγή στη δεύτερη θητεία Πετρίδη

Γνωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ ότι ο 21χρονος «τρέχει» για να καλύψει το χαμένος έδαφος και να ανεβάσει ρυθμό. Υπέγραψε 21 Αυγούστου, δηλαδή πριν από 2,5 εβδομάδες. Έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να μπει στο τακτικό κομμάτι. Και τον χρόνο αυτόν θα τον έχει, προσδοκώντας στον ΑΠΟΕΛ ότι θα συνεισφέρει στην ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πιο κερδοφόρα η αγοραπωλησία του Πιέρου από του Σάλαϊ

Το άλλο μεγάλο ζήτημα του προπονητή στο εν λόγω φιλικό ήταν η κατάσταση του Χουάν Κασίνι, ο οποίος επίσης έπαιξε για 90λεπτα. Ο δυναμικός Αργεντινός μέσος ήταν κινητικός, ζήτησε και πήρε μπάλα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις κυρίως με την αμυντική συμπεριφορά του. Αποκτήθηκε, υπενθυμίζουμε, στις 31 Αυγούστου. Οπότε, με μόλις μία εβδομάδα προπονήσεων, το γεγονός πως κινήθηκε στην πρώτη του εμφάνιση σε ικανοποιητικά επίπεδα, αφήνει αισιόδοξα μηνύματα.

Διαβάστε επίσης: Νίκησε Ολυμπιακό με νέους, Ρουέδα και ξανά χαμένο πέναλτι

Θέλει χρόνο ο Ρουέδα, «χάθηκε» ο Νατέλ

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο από το φιλικό με τον Ολυμπιακό ήταν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Χεσούς Ρουέδα. Μετά από πολύμηνη αποχή έπαιξε μονάχα στο πρώτο μέρος, διάστημα κατά το οποίο ο αντίπαλος δημιούργησε τα περισσότερα ρήγματα. Ο Ισπανός στόπερ χρειάζεται χρόνο και μάλλον θα μπει σταδιακά στην ομάδα. Στην εν λόγω θέση, έπαιξε για πρώτη φορά ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος ήταν και ο αντικαταστάτης του Ρουέδα στην ανάπαυλα. Σε ρηχά επίπεδα απόδοσης κινήθηκε ο Λέο Νατέλ. Ο Βραζιλιάνος αγωνίσθηκε στις πτέρυγες του κέντρου, χωρίς όμως να κάνει το κάτι παραπάνω. Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για παίκτη, ο οποίος αποτελεί κομμάτι του ρόστερ από το τέλος του περασμένου Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ