aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πρωτάθλημα δεν χάθηκε χθες

ΑΠΟΕΛ: Το πρωτάθλημα δεν χάθηκε χθες

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε χωρίς τίτλο για άλλη μία σεζόν, συμβιβαζόμενος με εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ, την τρίτη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, σκορπώντας τον προβληματισμό. Ωστόσο, μετρώντας μία νίκη στους τελευταίους εννέα αγώνες, θα μπορούσαν τα δεδομένα να είναι χειρότερα, εάν την 8η στροφή των πλέι οφ δεν έβρισκε το μονοπάτι προς το τρίποντο.

Για τον ΑΠΟΕΛ, γενικώς, δεν χάθηκε χθες το πρωτάθλημα. Άρχισε τη δεύτερη φάση του μαραθωνίου με σημαντική διαφορά από τους άλλους ανταγωνιστές (+2 από την ΑΕΚ, +6 από τον Αρη), χαρακτηρίστηκε σαν το μεγάλο φαβορί, αλλά στη συνέχεια ξόδεψε όλες τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν που ήταν… λαβωμένος, ήλθε η αναγκαστική αλλαγή του Εντονγκαλά πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 20 λεπτά λόγω τραυματισμού για να «ματώσει» ακόμα περισσότερο. Συν τοις άλλοις, είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας μετά από σουτ του Μαρκίνιος σε εξαιρετικά σημαντικό χρονικό σημείο (45΄+3). Εάν έπαιρνε για δεύτερη φορά το προβάδισμα, ενδεχομένως να άλλαζε παντελώς η εξέλιξη του ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ