aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Πουρσαϊτίδη για τον «τελικό» με Απόλλωνα

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Πουρσαϊτίδη για τον «τελικό» με Απόλλωνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολόγησε την κατάσταση όλων των διαθέσιμων παικτών του ΑΠΟΕΛ και κατέστρωσε το πλάνο του ενόψει του σημερινού «τελικού» με τον Απόλλωνα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Coca – Cola με βάση τα στοιχεία που άντλησε από την αποκρυπτογράφηση του αντιπάλου.

Εκτός επιλογών του Ελλαδίτη προπονητή είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό. Ενδεχομένως να απουσιάσει και από το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση (21η αγωνιστική). Επίσης, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Τζακ Μπερν και Τζο Γκάρνερ.

Οι Ανουάρ Τουχαμί και Ντιεμερσί Εντονγκαλά αναμένεται να αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι Φράνσις Ουζόχο, Αρτούρ Ζορζ, Χρήστος Σιέλης, Εμίλιο Ενσούε, Χρίστος Γουίλερ, Μάριους Λουντεμό (ή Γιάννης Σατσιάς), Γκάγιας Ζαχίντ, Γιώργος Εφραίμ και Μπεν Σαχάρ θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να συμπληρώσουν το παζλ της ενδεκάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ