aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Ουζουνίδη στο «Γιου Νίσι»

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Ουζουνίδη στο «Γιου Νίσι»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς το βράδυ της Πέμπτης (1η Οκτωβρίου) και στη σημερινή προπόνηση θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο Μιγκέλ Σίλβα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Αντρέ Ζεράλδες, Εμίλιο Ενσούε και στο κέντρο της οπισθοφυλακής υπάρχουν οι επιλογές των Αρτούρ Ζορζ, Ράφαελ Σάντος, Χρίστου Σιέλη, Γιώργου Μερκή. Οι Ανουάρ Τουχαμίν, Γκάγιας Ζαχίντ, Τόμας ντε Βινσέντι θα είναι στο κέντρο και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Αντχε Νούχιου, Μπεν Σαχάρ.

Το παζλ της ενδεκάδας θα συμπληρώσουν οι δύο εξτρέμ, με τους Ντιμερσί Εντογκαλά και Ομέρ Ατζίλι να έχουν το προβάδισμα. Ασφαλώς, δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν δούμε στην ενδεκάδα έναν εκ των Μούσα Αλ Τάαμαρι, Βίκτωρα Κλωναρίδη και Γιώργο Εφραίμ. Υπάρχουν, γενικώς, αρκετές επιλογές για τον προπονητή της ομάδας.

Σήμερα, στο στάδιο «Γιου Νίσι» έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ (18:15), σύμφωνα με ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων. Στις 19:00 (20:00 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση. Η αυριανή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cablenet Sports1.

Ο Ουζουνίδης επέλεξε για την αποστολή 23 ποδοσφαιριστές και είναι οι ακόλουθοι: Σίλβα, Πρινιωτάκης, Τσιλιγκίρης, Σάντος, Ντίας, Ζορζ, Λουντεμό, Νούχιου, Ντε Βινσέντι, Αλ Τάαμαρι, Σαχάρ, Ανουάρ, Ζαχίντ, Σατσιάς, Ενσούε, Ατζίλι, Ζεράλδες, Μερκής, Γένσεν, Σιέλης, Εντογκαλά, Εφραίμ, Κλωναρίδης.

Οι δύο τελευταίοι αποτελούν τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς. Εκτός λίστας έμεινε ο Γουίλερ, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τον μυϊκό τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ