aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Ινγκεμπρίγκτσεν και το δίλημμα με τον Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Ινγκεμπρίγκτσεν και το δίλημμα με τον Τάαμαρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο χρόνος είναι αμείλικτος παράγοντας. Στον ΑΠΟΕΛ, πριν καλά-καλά βάλουν τελεία στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής, βρέθηκαν να ολοκληρώνουν την προετοιμασία για το αυριανό σημαντικό 90λεπτο απέναντι στην Ανόρθωση. «Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για προπόνηση. Έχουμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Βασικά κάνουμε προπόνηση μόνο με βίντεο», παραδέχθηκε ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ο οποίος δεν έχει καθόλου χρόνο για να δουλέψει με τους παίκτες του.

Ο Νορβηγός προπονητής, πριν καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα είναι υποχρεωμένος να ρίξει άλλη μια στο ιατρικό δελτίο. Οι Πραξιτέλης Βούρος, Στάθης Αλωνεύτης, Μούσα Αλ Τάαμαρι έκαναν αγώνα δρόμου ώστε να είναι διαθέσιμοι. Η κατάστασή τους θα επαναξιολογηθεί σήμερα και θα κριθεί ποιοι θα είναι στην αποστολή. Αγωνία υπάρχει κυρίως για τον Ιορδανό, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς στη μεσοεπιθετική γραμμή. Αισθάνεται, πάντως, καλύτερα. Ο προπονητής, θα τα πει και με τον Αντρέ Βιντιγκάλ που δεν έπαιξε προχθές λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός αναμένεται πως θα είναι έτοιμος, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί, θα πάρει φανέλα βασικού.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Απέφυγε το… έμφραγμα και πάει για «μπουρλότο»

Στην άλλη πλευρά θα είναι ο Αντόνιο Γιάκολις, αφού μειώθηκαν σημαντικά οι επιλογές των εξτρέμ. Βλέπετε, ο Γιώργος Εφραίμ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα ενώ ο Μίλαν Γέφτοβιτς, όπως κι οι  Μάικ Γένσεν, Μπγιορν Σιγκούρνταρσον, Χρίστος Γουίλερ μένουν εκτός, αφού δεν ήταν στο ρόστερ την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης. Λογικά, στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Λίνους Χαλένιους.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση του Γουίλερ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Λούκας Σόουζα και δύο εκ των Τόμας ντε Βινσέντι, Ούρος Μάτιτς, Αλεφ ντος Σάντος. Μπροστά από τον Βιντ Μπέλετς σε ρόλο κεντρικών αμυντικών θα είναι οι Γιώργος Μερκής, Βούγιαντιν Σάβιτς και στα άκρα οι Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, Νικόλας Ιωάννου. Ο τελευταίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα λόγω ζαλάδων μετά από σύγκρουση με αντίπαλο. Χθες αισθανόταν πολύ καλύτερα, προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και εκτός απροόπτου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν επιστρατευτεί ο Χρήστος Σιέλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ