aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Αυγουστή για την τρίτη σερί νίκη

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Αυγουστή για την τρίτη σερί νίκη

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, που έδωσε στους παίκτες τις κατευθυντήριες γραμμές στη χθεσινή προπόνηση ώστε να πανηγυρίσουν την τρίτη διαδοχική νίκη, έτυχε ενημέρωσης για την κατάσταση των Τορνίκε Οκριασβίλι, Ισάμ Τσεπάκ και Μουρτάζ Νταουσβίλι.

Ο πρώτος πέρασε από ίωση με έντονο βήχα, έγιναν τα απαραίτητα τεστ και δεν είναι κορωνοϊός. Ο δεύτερος, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι, πέρασε από εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά, ενώ ο τρίτος το «παλεύει» ώστε να ανεβάσει ρυθμό. Στο ιατρικό δελτίο, υπενθυμίζουμε, βρίσκονται και οι Τομάς ντε Βινσέντι, Ντανίλο Κάμπος, Πάρης Πολυκάρπου, Ραφαέλ Σάντος.

Το πιθανότερο είναι πως ο Κύπριος προπονητής θα εμπιστευτεί τους ακόλουθους για το αρχικό σχήμα: Σιμόνε Σκουφέτ – Ανδρέας Καρώ, Βούγιαντιν Σάβιτς, Πάουλο Βινίσιους – Δημήτρης Θεοδώρου, Φακούντο Σαμπάλα, Μάριους Λουντεμό, Λούκας Σόουζα – Λέο Νατέλ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Γκιόργκι Κβιλιτάια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ