aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Tο πλάνο για τον Άλεφ στο δυνατό τεστ με τη Ριέκα

ΑΠΟΕΛ: Tο πλάνο για τον Άλεφ στο δυνατό τεστ με τη Ριέκα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Άλλο ένα φιλικό, το τρίτο επί αυστριακού εδάφους, δίνει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ. Αντίπαλος, αυτή τη φορά, η δευτεραθλήτρια Κροατίας, Ριέκα. Ο Πάολο Τραμετσάνι θα έχει άλλη μία ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους αρκετούς ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα αυτούς που υπολογίζει περισσότερο ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα σε δύο περίπου εβδομάδες. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18:30, αλλά τελικά θα αρχίσει στις 19:00. Αυτό δεν επηρεάζει τη μετάδοση της Cablenet και το ματς θα μεταδοθεί κανονικά.

Όσον αφορά στον Αλεφ είναι πολύ πιθανόν να μην αγωνισθεί καθώς ακολουθείται ειδικό πλάνο για να ενταχθεί σε φουλ ρυθμό. Ο Βραζιλιάνος χρειάζεται χρόνο λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που είχε από το παρελθόν και επειδή θεωρείται απαραίτητος για τον ΑΠΟΕΛ, γίνεται προσεκτική διαχείριση.

Στα δύο προηγούμενα φιλικά που έδωσε η ομάδα της πρωτεύουσας, γνώρισε ισάριθμες ήττες με 0-2 από τη Ρούνταρ και 0-1 από τη Ζίλινα. Η διοίκηση είχε καθημερινή ενημέρωση από την Αυστρία και πιστεύει ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς του τεχνικού τιμ θα φανούν στα επίσημα παιχνίδια. Στα δύο πρώτα φιλικά ματς, υπήρχε η δικαιολογία της κούρασης και των αλλαγών του Πάολο Τραμετσάνι (σχήμα, πρόσωπα). Εκτός από το σημερινό ματς με τη Ριέκα, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει μεθαύριο άλλο ένα, αυτή τη φορά με τη αντίπαλο τη Σαχτάρ Ντόνεσκ (18:30, Cablenet).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ