aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πλάνο δράσης κι η παράμετρος για τις προσθαφαιρέσεις

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο δράσης κι η παράμετρος για τις προσθαφαιρέσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ λένε πως δεν θα υπάρχουν δραματικές αλλαγές στο ρόστερ. Δεν θα αρχίσουν, δηλαδή, το χτίσιμο μιας ομάδας σχεδόν από την αρχή. Και αυτό γιατί, θέλουν το σύνολο να συνεχίσει να αφομοιώνει τον τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας. Να αναπτυχθεί αγωνιστικά και πρωτίστως, να είναι έτοιμο για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις τον προσεχή Ιούλιο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι, κινεί τα νήματα, αποτελώντας το κεντρικό πρόσωπο στα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Συζητά με τους ποδοσφαιριστές και καταλήγει. Το διαδικαστικό κομμάτι είναι ασφαλώς αρμοδιότητα της διοίκησης. Ο Τέτι, γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα και τη φιλοσοφία, ενημερώνοντας τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη για τις εξελίξεις. Επί της παρούσης δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο.

Μια σοβαρή παράμετρος στο σκέλος του σχεδιασμού αποτελεί η πώληση και αγορά παικτών. Είναι μια αστάθμητη παράμετρος για το πλάνο των γαλαζοκιτρίνων, το οποίο απαιτεί προφανώς σωστούς χειρισμούς καθώς αφορά το οικονομικό και αγωνιστικό σκέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ