aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πλάνο απόδρασης από το «Αλφαμέγα» για Χριστούγεννα στην κορυφή

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο απόδρασης από το «Αλφαμέγα» για Χριστούγεννα στην κορυφή

Χριστούγεννα και ρεβεγιόν στο ρετιρέ της βαθμολογίας θέλει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φύγουν αλώβητοι από το «Στάδιο Αλφαμέγα», κόντρα στον Άρη, στην πρώτη επίσκεψή τους στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Το ιδανικό σενάριο για τους γαλαζοκίτρινους είναι φυσικά να διευρύνουν το σερί επιτυχιών σε διψήφιο αριθμό (δέκα) και να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2022.

Το εγχείρημα απέναντι στον Άρη μόνο εύκολο δεν είναι. Άλλωστε, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι η μοναδική που υποχρέωσε σε ήττα τον ΑΠΟΕΛ στον μαραθώνιο. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει στο απουσιολόγιο αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών. Πέραν του Λούκας Βιγιαφάνιες, δεν υπολογίζονται οι Τάσος Δώνης, Γιώργος Εφραίμ, Φράνκο Φεράρι και Μάριος Ηλία (λόγω ίωσης). Επιστρέφει από τιμωρία ο Κρέσπο και θα πάρει θέση στο πλευρό του Ντβάλι στο κέντρο της άμυνας, μπροστά από τον Μπέλετς.

Ο Σούσιτς έχει προβάδισμα έναντι του Τσεπάκ για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Γουίλερ θα καλύψει το αριστερό άκρο. Η απουσία του Βιγιαφάνεις «σπάει» την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Κοσταντίνοφ και Σαρφό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην ενδεκάδα και θα τους πλαισιώσει ένας εκ των Σατσιά ή Ντάλσιο. Στα άκρα της επίθεσης θα διατηρηθούν οι Μπλουμ (δεξιά) και Μαρκίνιος (αριστερά), ενώ ο Κβιλιτάια είναι η μοναδική διαθέσιμη επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ