aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πιθανότερο σενάριο για την ενδεκάδα

ΑΠΟΕΛ: Το πιθανότερο σενάριο για την ενδεκάδα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ για γερή μάχη μέχρι τελικής πτώσεως για τον σημερινό αγώνα με την Κιζιλζάρ και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα, κατέληξε στις αποφάσεις όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Η πιθανότητα να παρατάξει την ομάδα όπως στη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, με βάση τις δοκιμές. Σε ένα τέτοιο σενάριο παίρνουν φανέλα βασικού οι Μπέλετς-Τσεπάκ, Κρέσπο, Καρώ, Φεράρι-Νταουσβίλι, Σαρφό, Ντάλσιο-Θεοδώρου, Εντονγκαλά, Ηλία.

Οι Μαρκίνιος, Σούσιτς είναι σε σαφώς καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, την ίδια ώρα που οι Βιγιαφάνιες, Κοσταντίνοφ βρίσκονται συγκριτικά λιγάκι πιο πίσω. Ο Μπλουμ, παίκτης που αντικατέστησε τον τραυματία Μάγκλιτσα στη λίστα των παικτών για τον 3ο προκριματικό, στη ρεβάνς της Πέμπτης, 11 Αυγούστου, στην Αστάνα Αρένα (15:00) θα είναι σε θέση να μετρήσει λεπτά συμμετοχής εάν κριθεί αναγκαίο από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ