aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πιο σημαντικό 90λεπτο της τριετίας

ΑΠΟΕΛ: Το πιο σημαντικό 90λεπτο της τριετίας

Το παιγνίδι απέναντι στον Απόλλωνα δεν είναι απλά και μόνο το υπ’ αριθμόν 30 που δίνει ο ΑΠΟΕΛ στο τρέχον πρωτάθλημα. Πρόκειται για ματς, το οποίο εάν κερδίσει θα αναρριχηθεί για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας από τον Μάιο του 2019, όταν είχε στεφθεί πρωταθλητής, αποκτώντας αυτομάτως προβάδισμα δύο βαθμών στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας. Εν ολίγοις είναι το πιο σημαντικό 90λεπτο, το οποίο ενδεχομένως να αποδειχθεί και καθοριστικό.

Απέναντι στο σύνολο που βρίσκεται σε θέση οδηγού από τη 18η αγωνιστική, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή καλείται να αποδείξει ότι είναι καλύτερη μέσα στο γήπεδο και όντως αξίζει τον τίτλο. Η πορεία αντεπίθεσης που εξαπέλυσε ο ΑΠΟΕΛ κατά το τελευταίο εξάμηνο, τον έφερε τρεις στροφές πριν από το φινάλε να ελπίζει βάσιμα στην κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος στην ιστορία του και πρώτου μετά το 2019. Επομένως, ουδείς στην ομάδα θέλει να μείνει ημιτελής η προσπάθεια και πολύ περισσότερο να τεθεί σε μεγαλύτερο κίνδυνο η εξασφάλιση εισιτηρίου για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Βλέπετε, διακυβεύεται και η οικονομική ευρωστία του συλλόγου, ιδιαίτερα μετά το «στραπάτσο» της περασμένης σεζόν.

Οι ΑΠΟΕΛίστες ανταποκρίθηκαν εδώ και καιρό στο κάλεσμα της διοίκησης για μαζική παρουσία, το απέδειξαν έμπρακτα με την προσέλευσή τους, ενώνοντας δυνάμεις μαζί με τους ποδοσφαιριστές ώστε να γίνει εφικτή μία ομολογουμένως εντυπωσιακή βαθμολογική ανατροπή. Στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου, ασφαλώς, θα βρίσκονται σήμερα μόλις 900 οπαδοί, όσα και τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν, φροντίζοντας ωστόσο με τη δύναμη της φωνής να κάνουν έντονη παρουσία, δίνοντας την ώθηση προς την κατάκτηση των τριών βαθμών που διακυβεύονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ