aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το περιβάλλον του Σάβιτς ισχυρίζεται εκμετάλλευση του κορωνοϊού

ΑΠΟΕΛ: Το περιβάλλον του Σάβιτς ισχυρίζεται εκμετάλλευση του κορωνοϊού

Τα σενάρια συνομωσίας στη Σερβία σχετικά με την περίπτωση του Βούγιαντιν Σάβιτς  συνεχίζονται. Τα σερβικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ισχυρίζονται πως ο ΑΠΟΕΛ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την επιδημία του κορωνοϊού για να μειώσει τον μισθό του Σάβιτς.

«Η πηγή της εφημερίδας μας από το περιβάλλον του Σάβιτς επισημαίνει ότι ο κυπριακός σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στην Κύπρο προσπαθεί να αναγκάσει τον ποδοσφαιριστή να μειώσει τον μισθό του με αυτόν τον τρόπο», γράφει η εφημερίδα «informer», ακολουθώντας τα ρεπορτάζ της hotsport.rs (δείτε ΕΔΩ) και της b92.net (δείτε ΕΔΩ), τα οποία μοιάζουν να είναι καθοδηγούμενα από το περιβάλλον του Σάβιτς.

«Ο Σάβιτς έκανε τρεις δοκιμές επειδή ήθελε να είναι σίγουρος ότι δεν είναι πλέον μολυσμένος με τον ιό. Υποβλήθηκε για πρώτη φορά στις 25 Ιουνίου, έπειτα στις 4 Ιουλίου και τελευταία στις 6 Ιουλίου, μια μέρα πριν φύγει για την Κύπρο. Και οι τρεις δοκιμές, που έγιναν στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας “Τραμπολίνο”, έδειξαν ότι ήταν αρνητικός στον Covid-19, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Κυπρίους να στήσουν μια υπόθεση και να ανακοινώσουν ότι ο Βουγιαντίν είναι θετικός, κάτι που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του συνομιλητή μας δεν είναι αλήθεια», συνεχίζει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται δε ότι ο Σάβιτς αφού είχε βρεθεί θετικός στον ιό μετά από έλεγχο του ΑΠΟΕΛ την επόμενη μέρα με δική του πρωτοβουλία υποβλήθηκε ξανά στο τεστ σε αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο εργαστήριο και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Με βάση τους Σέρβους, μια μέρα αργότερα ζήτησε από τον σύλλογο να δοκιμαστεί ξανά και του ανακοινώθηκε εκ νέου ότι ήταν θετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ