aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το περίμεναν πώς και πώς για τους οκτώ

ΑΠΟΕΛ: Το περίμεναν πώς και πώς για τους οκτώ

Όποιος δουλεύει σωστά το καλοκαίρι χαίρεται τον χειμώνα, λένε, σχετικά με το ποδόσφαιρο. Για διάφορους λόγους, όμως, κάποιοι σημαντικοί παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία. Είτε λόγω τραυματισμού είτε επειδή αποκτήθηκαν αφού είχε ολοκληρωθεί το βασικό σκέλος της.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι προπονητές και ειδικά οι γυμναστές περιμένουν πώς και πώς ένα κενό διάστημα για να βελτιώσουν το επίπεδο φυσικής κατάστασης αυτών που το έχουν ανάγκη. Εξού και την προηγούμενη εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν στον Αρχάγγελο πρωί και απόγευμα για διπλές προπονήσεις υψηλών εντάσεων.

Το είχαν ιδιαίτερη ανάγκη οι Γκιόργκι Κβιλιτάια, Άντον Μάγκλιτσα, Λούκας Βιγιαφάνιες, Ντάνι Μπλουμ, Τάσος Δώνης, Ραφαέλ Μορέιρα, Φράνκο Φεράρι και Γκιόργκι Κοσταντίνοφ (ναι, ακόμη και αυτός που κέρδισε τα εύσημα, εντάχθηκε στον ΑΠΟΕΛ στις 26 Ιουλίου).

Όλοι τους ρίχτηκαν στη φωτιά αμέσως, κυρίως λόγω των υποχρεώσεων στο Κόνφερενς Λιγκ. Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, άλλοι τα πήγαν καλά, άλλοι όχι. Όπως και να έχει πλέον, σημασία έχει να πιάσει τόπο η δουλειά που έγινε το διάστημα που μεσολάβησε από το ματς με τον Ολυμπιακό, ώστε να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στη συνέχεια της σεζόν. Όλοι τους είναι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού και τους περιμένει… μεγάλος φόρτος εργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ