aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το παζλ της ενδεκάδας

ΑΠΟΕΛ: Το παζλ της ενδεκάδας

Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δεν αποκλείεται να παρατάξει εκ νέου την ομάδα με δύο επιθετικούς στο σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια. Στην κορυφή, δηλαδή, να διατηρήσει το δίδυμο Γκιόργκι Κβιλιτάια και Φρεντερίκο Μακέντα.

Στην καρδιά της άμυνας επιστρέφει ο Χοσέ Κρέσπο, την ίδια ώρα που θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρουν φανέλα βασικού μετά από διάλειμμα μίας αγωνιστικής και οι Ντάλσιο Γκόμες, Μαρκίνιος. Οι δύο τελευταίοι, υπενθυμίζεται, αποτέλεσαν τις πρώτες αλλαγές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Εκτός είναι ο Τάσος Δώνης, κορυφαίος σε απόδοση την προηγούμενη αγωνιστική. Την ίδια ώρα, ο Μοχάμεντ Μπεν παραμένει παροπλισμένος άλλη μία εβδομάδα. Πρόκειται για παίκτη που έκανε τη μεγάλη διαφορά από τον Ιανουάριο και εντεύθεν. Σημαντικότατες απουσίες για τον Σέρβο κόουτς, ο οποίος δεν υπολογίζει επίσης στους Δημήτρη Θεοδώρου, Χρίστο Γουίλερ.

Τα εισιτήρια που αναλογούσαν στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, βρήκαν κάτοχο. Η είσοδος θα ανοίξει στις 17:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ