aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το πάρε-δώσε στις μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: Το πάρε-δώσε στις μετεγγραφές

Έστω κι αν τα κεφάλαια του κεντρικού αμυντικού και επιθετικού παραμένουν ανοιχτά, δύο πάντως σημαντικές μετεγγραφές, στον ΑΠΟΕΛ κινήθηκαν έως τώρα τάχιστα, διανύοντας αρκετό δρόμο όσον αφορά στον προγραμματισμό. Υπενθυμίζουμε πως αποτέλεσαν μέχρι στιγμής παρελθόν πέντε ποδοσφαιριστές.

Αναφερόμαστε στον Ναουθέτ Πέρεθ, Ιγκόρ ντε Καμάργκο, Ρομπέρτο Λάγο, Αγουστίν Φαρίας και Ραούλ Γουδίνιο. Στα γαλαζοκίτρινα ντύθηκε ο Βάντερσον ντε Ζεσούς Μάρτινς ή εν συντομία Κάζου, ο Λέο Νατέλ, ο Γιόχαν Ταβάρες, ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι, ο Άλεξ Κωνσταντίνου ενώ ο Ανδρέας Κατσαντώνης θα εγγραφεί υπό το καθεστώς του ερασιτέχνη.

Το συμβόλαιό τους ανανέωσαν οι Στάθης Αλωνεύτης, Νούνο Μοράις και Ανδρέας Παρασκευά. Στον ΑΠΟΕΛ επιδιώκουν να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση του προγραμματισμού το συντομότερο ώστε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ να δουλέψει με βάση το πλάνο του στην προετοιμασία. Οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι για άλλη μια σεζόν υψηλοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ