aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «παράθυρο» να ξεφορτωθεί τον Ρέζα και η ΑΕΚ Αθηνών

ΑΠΟΕΛ: Το «παράθυρο» να ξεφορτωθεί τον Ρέζα και η ΑΕΚ Αθηνών

Ο Ρέζα Γκουτσάνεζαντ όσο αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ δεν πρόσφερε καμιά ουσιαστική βοήθεια, γι’ αυτό άλλωστε παραχωρήθηκε το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δανεικός στην Σίδνεϊ FC Αυστραλίας, με τους «γαλαζοκίτρινους» να απελευθερώνονται για ένα χρονικό διάστημα από τις υψηλές οικονομικές τους υποχρεώσεις από τον Ιρανό επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Λαφράνς

Τώρα, όμως, ο 32χρονος φορ θα πρέπει να επιστρέψει στους πρωταθλητές Κύπρου, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί τους μέχρι και το Μάιο του 2020, όμως η αποχώρηση του από τον «Αρχάγγελο» θεωρείται δεδομένη. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα ψάξει τρόπους για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του «Gucci» και προς αυτή την κατεύθυνση ίσως βοηθήσει και η Περσέπολις, η οποία είναι πολύ πιθανόν να χάσει τον επιθετικό της Αλί Αλιπούρ.

Διαβάστε επίσης: «Στο DNA του ΑΠΟΕΛίστα να προκαλεί τριγμούς»

Ο 24χρονος συμπατριώτης του Ρέζα βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ Αθηνών όσο και δύο βελγικών ομάδων, της Σαλερλουά και της Σεντ Τρούιντεν, με την Περσέπολις να αρχίζει συζητήσεις για τον επιθετικό της από τις 900.000 ευρώ και πάνω, καθώς ο παίκτης είναι πολύ σημαντικός για εκείνη αφού την οδήγησε φέτος στο τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Δεν έχει κουνηθεί ούτε φύλλο, δεν είναι No1 ο Χάνι»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «albawaba.com», σε περίπτωση που ο Αλί Αλιπούρ αποχωρήσει από την ομάδα, τότε ο πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο Ρέζα Γκουτσάνεζαντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ