aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το παραχαΐδεμα βλάφτει, παίκτες απείθαρχοι με προκλητική συμπεριφορά

ΑΠΟΕΛ: Το παραχαΐδεμα βλάφτει, παίκτες απείθαρχοι με προκλητική συμπεριφορά

Παίκτες απείθαρχοι, παίκτες με προκλητική αγωνιστική συμπεριφορά, παίκτες όπου σε έβρω και όπου με έβρεις, φυσικά δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την εικόνα που έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ στο προχθεσινό και όχι μόνο παιχνίδι. Λέμε συνήθως πως το πολύ παραχαΐδεμα βλάφτει και στην περίπτωση των γαλαζοκίτρινων ταιριάζει γάντι.

Το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει ποιοτικό και με βάθος ρόστερ δεν το αμφισβητεί κανείς, αυτό όμως θα πρέπει και όσοι το απαρτίζουν να το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Πράγμα φυσικά που δεν το έκαναν ούτε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ούτε και σε ορισμένους άλλους αγώνες. Και ακριβώς εδώ είναι που η διοίκηση θα πρέπει να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι 19 απολύσεις του Πετρίδη, 5ος από το τέλος ο Ντολ!

Ο Τόμας Ντολ αποτελεί παρελθόν, όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να αλλάξουν όλα δια μαγείας στον «Αρχάγγελο». Η διοίκηση επιχείρησε με τιμωρίες και αποκλεισμούς να επιβάλει την τάξη στα αποδυτήρια και μετά την αποχώρηση του Γερμανού, θα… τρίξει ακόμη περισσότερο τα δόντια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Ιβάν επιστρέφει στο «σπίτι» του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ