aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το παίρνει αλλιώς ο Σωφρόνης

ΑΠΟΕΛ: Το παίρνει αλλιώς ο Σωφρόνης

Κάτι η έλλειψη φρεσκάδας των διεθνών, κάτι οι κακές εμφανίσεις βασικών παικτών, χωρίς φυσικά να υπολογίζονται οι πιθανές διαφοροποιήσεις για λόγους τακτικής, αναγκάζουν τον Σωφρόνη Αυγουστή να σχεδιάζει να αλλάξει τη μισή (σχεδόν) ενδεκάδα που άρχισε το ματς απέναντι στην Πάφος FC.

Η αρχική σκέψη του προπονητή του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας και μια πιθανή τοποθέτηση σε αυτό του Βούγιαντιν Σάβιτς. Είχε τον χρόνο για να δουλέψει με τον Σέρβο στόπερ, προσπαθώντας να διαπιστώσει με ποιον εκ των δύο Βραζιλιάνων που παίζουν στην ίδια θέση (Πάολο Βινίσιους, Ράφαελ Σάντος) μπορεί να «κολλήσει» καλύτερα. Αυτό που θέλει να «πάρει» από τον πρώην αρχηγό του Ερυθρού Αστέρα είναι η ικανότητά του να καθαρίζει τις φάσεις στον αέρα, ένα σημείο που θεωρεί σημαντικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μετά την αποχώρηση του Φράνσις Ουζόχο, θεωρείται δεδομένο πως κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σιμόνε Σκουφέτ και στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής θα επιστρέψει ο Φακούντο Σαμπάλα αντί του Χρίστου Γουίλερ.

Φανέλα βασικού, την ίδια ώρα, προβάρει ο Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει καλές πιθανότητες για να βρεθεί δίπλα από τον Μουρτάζ Νταουσβίλι. Δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν τον ρόλο του «κυματοθραύστη», δίνοντας παραλλήλως νέα πνοή στο σύνολο. Φτάνει η συνεργασία να είναι αρμονική.

Πέμπτη πιθανή αλλαγή είναι αυτή του Λέο Νατέλ. Ο βραχύσωμος επιθετικός είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας και εάν ο Κάμπος Ντανίλο δεν είναι διαθέσιμος, τότε μπορεί να αποτελέσει τον παρτενέρ του Γκιόργκι Κβιλιτάια στη γραμμή κρούσης. Υπενθυμίζουμε πως εκτός επιλογών αναμένεται ότι θα μείνουν, επίσης, οι Γιώργος Εφραίμ και Σταύρος Γαβριήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ