aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το νόμισμα έχει δύο όψεις...

ΑΠΟΕΛ: Το νόμισμα έχει δύο όψεις…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, το γαλαζοκίτρινο νόμισμα τι λέει άραγε; Η μία του όψη έχει ένα πλατύ χαμόγελο και προφανώς αισιοδοξία ως προς την επίτευξη του τελικού στόχου!

Γιατί ο ΑΠΟΕΛ έβγαλε από το πρόγραμμά του άλλο ένα ντέρμπι πιστώνοντας στο ταμείο το μέγιστο της βαθμολογικής συγκομιδής, διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας για τρίτη διαδοχική αγωνιστική, διευρύνοντας παραλλήλως τη διαφορά από την ΑΕΛ, στην οποία πρόσθεσε πίεση ενόψει του σημερινού παιχνιδιού της. Επίσης, η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι έστειλε τέσσερις φορές την μπάλα στο πλεκτό της Ανόρθωσης, κάτι που δεν κατάφερε καμία άλλη ομάδα κατά τη φετινή σεζόν, σπάζοντας συνάμα την αήττητη πορεία της αντιπάλου μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπέζιακ για 18 μήνες ο ΑΠΟΕΛ

Αυτοί είναι οι λόγοι που προκαλούν χαμόγελο. Σε αυτή την όψη του νομίσματος εν ολίγοις δεν θα βρεις κάτι άλλο το σούπερ αξιοσημείωτο. Δεν συναρπάζει ο ΑΠΟΕΛ, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι νοικοκυρεμένος, διαθέτει καλό κόουτς, έχει ήρεμο προπονητικό κέντρο, διοίκηση που «καθαρίζει» και οι προπονητές με τους παίκτες δεν έχουν βάσανα, άλλα μην ψάχνετε. Το χαμόγελο είναι πολύ περισσότερο βαθμολογικό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Μπέζιακ της μετεγγραφής €2.000.000 στο ΓΣΠ

Τα νομίσματα, έχουν δύο όψεις. Και έτσι, γυρίζεις την άλλη πλευρά και βλέπεις: Η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα ήταν μέτρια έως κακή. Η ανασταλτική συμπεριφορά δεν ήταν αποτελεσματική, προέκυψε σε ορισμένες φάσεις ασυνεννοησία και ασφαλώς, εάν ο Λέο Νάτελ δεν εξαπέλυε «κεραυνό» στο 20ό λεπτό, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα πήγαινε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ. Και στο δεύτερο μέρος δεν μπήκε με ορμή, η Ανόρθωση μέτρησε δοκάρι για να φέρει το ματς στα ίσα και στην επόμενη φάση ήρθε το πέναλτι-γκολ που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα (67΄).

Στο ποδόσφαιρο, ασφαλώς, τα όποια… προβλήματα δεν είναι καλό να λιμνάζουν. Κάτι που γνωρίζει ο Ιταλός προπονητής ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ