aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το νόμισμα έχει δύο όψεις

ΑΠΟΕΛ: Το νόμισμα έχει δύο όψεις

Και θετικά και αρνητικά καταγράφηκαν στο τελευταίο (και πιο δυνατό) φιλικό ματς που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ στο Πράβετς απέναντι στην Αλ Νασρ (0-0). Το γεγονός πως διατήρησε άλλη μία φορά το μηδέν παθητικό, παρά τις ευκαιρίες των Σαουδαράβων, ασφαλώς και δεν περνά απαρατήρητο. Όπως και το γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι φάνηκαν για δεύτερο σερί φιλικό δημιουργικοί, κάτι που δεν είχε καταγραφεί απέναντι σε Απόλλων Σμύρνης (0-0) και Μπέι Σαχνίν (0-1).

Το νόμισμα, όμως, έχει πάντοτε δύο όψεις. Στα αρνητικά περνούν κενά που παρατηρήθηκαν στην άμυνα και κυρίως στη συνεννόηση των παικτών. Επίσης, δεν μετουσιώθηκε σε γκολ καμία εκ των επτά συνολικών φάσεων, με τον ΑΠΟΕΛ να μένει «άσφαιρος» για τρίτη φορά στη Βουλγαρία.

Ο Πουρσαϊτίδης χρησιμοποίησε τους Μιχαήλ (46′ Ουζόχο), Καρώ (90’ Τσουτσούκι), Βινίσιους, Σάντος (80′ Ντίας), Σαμπάλα (68′ Γουίλερ), Θεοδώρου (46′ Εφραίμ), Λουντέμο (46’ Μπερν), Ντε Βινσέντι (74′ Βρόντης), Οκριασβίλι (60′ Εντονγκαλά), Ντανίλο (70′ Πολυκάρπου), Κατσαντώνης (80’ Κούτσακος). Δεν αγωνίστηκαν οι Κβιλιτάια, Τσεπάκ, Σάβιτς και Γκάρνερ. 

Το βασικό σκέλος της προετοιμασίας έχει ολοκληρωθεί και το πρωί η αποστολή παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής. Ουσιαστικά, στο διάστημα που απέμεινε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ελλαδίτης προπονητής θα μοντάρει την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη. Θα δώσει, ασφαλώς, νέα φιλικά ματς. Στις 7 Αυγούστου με την ΑΕΚ, στις 11 του ίδιου μήνα με τον Ολυμπιακό και στις 14 με την Πάφος FC.

Αξίζει να σημειωθεί πως σφύριξε τον αγώνα η Χριστιάνα Γκούτεβα. Πρόκειται για διεθνή διαιτητή Α’ Κατηγορίας της Βουλγαρίας, που διηύθυνε και ματς της Ανόρθωσης με την ουκρανική Αλεξάνδρια τον Ιούλιο του 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ