aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το μήνυμα του Ντολ στον Εφραίμ και ο… Ζοαοζίνιο

ΑΠΟΕΛ: Το μήνυμα του Ντολ στον Εφραίμ και ο… Ζοαοζίνιο

Το όνομα του Γιώργου Εφραίμ στην ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ ενόψει των αγώνων με τον Άγιαξ δεν ξάφνιασε ιδιαίτερα. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ήταν παραγκωνισμένος από τον τέως τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων, Πάολο Τραμετσάνι, καθώς ο Ιταλός επέμενε να τον έχει εκτός των βασικών του επιλογών.

Η καρέκλα του Ιταλού… έτριζε από μέρες, ενώ η ήττα από την Καραμπάχ εντός έδρας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πήρε γρήγορα την απόφαση της, ενώ ο Τόμας Ντολ ανακοινώθηκε σχεδόν αμέσως. Ο Γερμανός κόουτς κατάφερε να φέρει άλλο αέρα στα αποδυτήρια των γαλαζοκιτρίνων, η ομάδα του πανηγύρισε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η εικόνα του ΑΠΟΕΛ ήταν σαφώς βελτιωμένη. Ο Ντολ φάνηκε διαβασμένος και έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση και δικαιώθηκε.

Όσον αφορά στον Εφραίμ, δίνει και αυτός τον… δικό του αγώνα. Ο ακραίος επιθετικός μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο αγωνίστηκε μόνο σε φιλικά ματς. Παρ’ όλα αυτά ο Γερμανός τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ καθώς αυτός είναι και ο τρόπος να του ανυψώσει το ηθικό και να στείλει μήνυμα σε όλους πως υπολογίζονται εξίσου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζοαοζίνιο οποίος μετεγγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ για να καλύψει το κενό του Καζού, χωρίς όμως να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

Η αρχή με τον Ντολ στο τιμόνι έγινε, ενώ οι παίκτες θα παλέψουν για μια θέση στις βασικές επιλογές του προπονητή τους. Από την άλλη, ο υγιής ανταγωνισμός μόνο θετικά μπορεί να προσθέσει στην ομάδα της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ