aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «κρυφό» χαρτί του Χατζηλούκα και ο χρόνος που δίνει στον Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Το «κρυφό» χαρτί του Χατζηλούκα και ο χρόνος που δίνει στον Πετρίδη

Για την ώρα τηρείται σιγή ισχύος στον ΑΠΟΕΛ στο θέμα του προπονητή, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Σεβίλλη (12/12, 20:00). Ο Λούκας Χατζηλούκας δίνει το περιθώριο στον Πρόδρομο Πετρίδη να «ξεσκονίσει» καλά τη λίστα με τους πιθανούς υποψήφιους και να διαλέξει τον καταλληλότερο για τον… ηλεκτρικό πάγκο της ομάδας του.

Αυτή τη στιγμή προέχει όμως ο αγώνας με τη Σεβίλλη, μία ομάδα που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης και αποτελεί μόνο και μόνο η ιστορία της πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή που σέβεται τη καριέρα του αλλά και τη φανέλα που φορεί.

Κίνητρα; Πολλά για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς πέρα από τη πρόκληση του να κερδίζεις ένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο, όπως η ομάδα της Ανδαλουσίας, υπάρχει η βαθμολογία στην Ευρώπη τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο αλλά και το οικονομικό.

Το τελευταίο είναι ένα… κρυφό χαρτί στα χέρια του Λούκα Χατζηλούκα, καθώς σε ενδεχόμενο νίκης ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει άλλες €570.000, ενώ σε ενδεχόμενή ισοπαλία οι γαλαζοκίτρινοι θα καπαρώσουν 190.000 χιλιάδες ευρώ.

Για αυτούς και άλλους πολλούς λόγους όλοι στον Αρχάγγελο θα πρέπει να πάρουν τον αγώνα με τη Σεβίλλη στα σοβαρά για να μην υπάρξουν άλλωστε, περισσότερα προβλήματα από τα ήδη υπάρχοντα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ