aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «κράξιμο» των Σέρβων για το «δώρο» στον ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Το «κράξιμο» των Σέρβων για το «δώρο» στον ΑΠΟΕΛ

Ο Βούγιαντιν Σάβιτς αποτελεί και επίσημα το 10ο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι συμφώνησαν με τον Ερυθρό Αστέρα για ελευθέρα μετεγγραφή (με ποσοστό μεταπώλησης 50%, σύμφωνα με τους Σέρβους) του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έρχεται σύντομα στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πιάσει δουλειά στο «Parimatch Αρχάγγελος».

Oι πρωταθλητές συμφώνησαν με τον Σάβιτς για συμβόλαιο τριών ετών και ενισχύουν σημαντικά το κέντρο της άμυνας. Ο Σέρβος προστίθεται στις επιλογές των Λαφράνς, Ιωάννου, Μερκή και Βούρου με τον Πάολο Τραμετσάνι να έχει, πλέον, μια πεντάδα αμυντικών για την οποία μπορεί να… κοιμάται ήσυχος τα βράδια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Λύθηκε ο γρίφος, «γαλαζοκίτρινος» για τρία χρόνια ο Σάβιτς!

Ένας ποδοσφαιριστής με γεμάτες σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα την τελευταία διετία. Έπαιξε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα 32 ως βασικός. Πανηγύρισε δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος, αγωνίστηκε τρεις φορές σε αγώνες ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι, πέντε φορές σε ματς Γιουρόπα Λιγκ πρόπερσι και ήταν ο αρχηγός της πιο δυνατής ομάδας της Σερβίας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Καζού, ο Ιμπάνιες και τα εφτά «αγκάθια»

Θεωρητικά, ο ΑΠΟΕΛ βάζει στη «μηχανή» του μία εγγυημένη λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο Σάβιτς έχει όλα τα στοιχεία για ν’ αποτελέσει τον νέο ηγέτη της αμυντικής γραμμής. Είναι σε πολύ καλή ηλικία και επιπλέον οι γαλαζοκτρινοι κατάφεραν να τον εντάξουν στο ρόστερ με ελευθέρα μετεγγραφή, αν και αρχικά γινόταν συζήτηση για απόκτησή του με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα, το γεγονός αυτό έφερε αντιδράσεις στην Σερβία με αρκετά Μέσα Ενημέρωσης και οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να ασκούν κριτική στη διοίκηση για την απόφασή της να παραχωρήσει με ελευθέρα μετεγγραφή τον Σάβιτς στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ