aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το κόβει ή το συνεχίζει

ΑΠΟΕΛ: Το κόβει ή το συνεχίζει

Συνολικά, η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι τελευταίες δύο σεζόν, όμως, επιβεβαιώνουν ότι «οι παραδόσεις δεν παίζουν ποδόσφαιρο.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν έξι βαθμούς συνολικά στα τελευταία δύο πρωταθλήματα, καθώς μετρούν δύο νίκες και ισάριθμες ήττες.

Στις 7 Δεκεμβρίου λύθηκαν τα μάγια που ήθελαν τους μαυροπράσινους να μη νικούν τον ΑΠΟΕΛ από το 1993. Στο Μακάρειο επικράτησαν 2-0 και κερδίζοντας την επόμενη σεζόν στο ΓΣΠ με 1-0, έδειξαν ότι πλέον η ιστορία γράφεται διαφορετικά. Και τα δύο ματς ήταν για τον α’ γύρο.

Από την πλευρά τους, οι γαλαζοκίτρινοι νίκησαν 4-2 και 3-2 στα αντίστοιχα παιχνίδια του β’ γύρου των περιόδων 2019-20 και 2020-21.

Μένει να φανεί εάν θα επικρατήσει η μίνι-παράδοση που θέλει τον Ολυμπιακό να κερδίζει στα ματς του α’ γύρου και γενικά, να κάνει ζημιά τουλάχιστον σε ένα παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ