aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: To... κάζο δεν είναι ο μοναδικός καλός λόγος

ΑΠΟΕΛ: To… κάζο δεν είναι ο μοναδικός καλός λόγος

Τέρμα η ξεκούραση, τέρμα οι διακοπές. Από αύριο (29/12)  οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις ενόψει του πρώτου αγώνα κυπέλλου, για τη φάση των «16», της ερχόμενης Τετάρτης με τη Δόξα στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Γράφουν για ελληνικό «τσεκάρισμα» του Αλ Τάαμαρι

Το κύπελλο ενδιαφέρει τους γαλαζοκίτρινους, αφού όπως είχε αναφέρει στις δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση (το 2015) είναι πολλά και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επιστρέψει στις κατακτήσεις του τροπαίου. Ένας επιπλέον λόγος είναι το κάζο του πρωταθλήματος, το οποίο έκανε τον ΑΠΟΕΛ άνω – κάτω, φέρνοντάς τον στα πρόθυρα της κρίσης. Έχουν λοιπόν πολλούς καλούς λόγους να θέλουν οι γαλαζοκίτρινοι να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ένας φίλος ήρθε από τα παλιά

Εξάλλου, μετά τον αγώνα για το κύπελλο, οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στις 5 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά στο Μακάρειο. Ο Πάολο Τραμετσάνι, μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του τον Μούσα Αλ Τάαμαρι, για το παιχνίδι κυπέλλου, αλλά και για ολόκληρο σχεδόν τον Ιανουάριο, λόγω της διεξαγωγής του Ασιατικού Κυπέλλου Εθνών, θα έχει όμως (λογικά) τους Ενσούε, Ντε Βινσέντι και Μπάλογκ, που απουσίασαν στον αγώνα με τον Ερμή καθώς αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ