aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το καρέ που «τρέχει» με πάνω από 800

ΑΠΟΕΛ: Το καρέ που «τρέχει» με πάνω από 800

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τα 800 λεπτά στο τρέχον πρωτάθλημα. Σε 11 αγώνες, λοιπόν, γύρω από ένα καρέ παικτών κινείται ο ΑΠΟΕΛ και καταρτίζεται η ενδεκάδα, με αποτέλεσμα, από εκεί και πέρα, να υπάρχουν προσθαφαιρέσεις, οι οποίες διαμορφώνουν, κάθε αγωνιστική, το πώς παίζει η ομάδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος, Λούκας Σόουζα, μετρά 869 λεπτά, τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλον συμπαίκτη του. Με 28 λεπτά λιγότερα ακολουθεί ο Ιορδανός εξτρέμ Μούσα Αλ Τάαμαρι (841), ο οποίος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έπαιξε και στα 11 παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο χρόνος που πιέζει και ο Χατζηλούκας

Στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης βρίσκεται ο Σλοβένος τερματοφύλακας Βιντ Μπέλετς με 810 λεπτά. Την τετράδα των παικτών που «τρέχουν» με 800 και βάλε, συμπληρώνει ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς (802 λεπτά), ο οποίος στα δύο τελευταία ματς δεν ήταν διαθέσιμος ένεκα της αποβολής στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο τέως προπονητής της ομάδας Τόμας Ντολ και ο υπηρεσιακός τεχνικός Λούκας Χατζηλούκας, χρησιμοποίησαν συνολικά 24 ποδοσφαιριστές. Τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής έχει ο Ομάρ Χάνι. Ο νεαρός Ιορδανός έπαιξε μόλις για 11 λεπτά στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Ακολουθεί ο Στάθης Αλωνεύτης με 32 λεπτά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ