aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το καρέ ερωτηματικών της συνταγής Βλάνταν

ΑΠΟΕΛ: Το καρέ ερωτηματικών της συνταγής Βλάνταν

Κατά την προσφιλή τακτική του ανακάτεψε πρόσωπα, πράγματα και σχήματα. Κρίνοντας απλά και μόνο από τις δοκιμές που έκανε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, άκρη δεν βγάζεις αναφορικά με τις επιλογές που θα κάνει στο αρχικό σχήμα ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ωστόσο, προκύπτουν… σταθερές στην αγωνιστική ταυτότητα που θέλει να προσδώσει ο Σέρβος προπονητής στο γαλαζοκίτρινο σύνολο και ως εκ τούτου, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πολύ δύσκολα βγαίνουν από την ενδεκάδα. Ακόμα και στο ακραίο σενάριο να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις όσον αφορά στην προσέγγιση του επικείμενου και άκρως σημαντικού 90λέπτου.

Ο Βιντ Μπέλετς, αρχικά, αισθάνεται απολύτως καλά. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και θα υπερασπιστεί την εστία. Οι Χοσέ Κρέσπο και Λάσα Ντβάλι είχαν αρμονική συνύπαρξη στο κέντρο της οπισθοφυλακής στα προηγούμενα παιχνίδια, επομένως δεν συντρέχει λόγος για αλλαγή.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, αξιολογείται καθημερινώς η κατάσταση των ακραίων αμυντικών Ματέο Σούσιτς, Φράνκο Φεράρι και αν κριθούν έτοιμοι, θα συμπεριληφθούν στις επιλογές. Για τη θέση του αριστερού μπακ, υπάρχει η εναλλακτική επιλογή του Χρίστου Γουίλερ. Στην αντίθετη πλευρά, με δεδομένο το γεγονός πως ο Ισάμ Τσεπάκ είναι εκτός πλάνου λόγω καρτών, σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Βόσνιος παίκτης (Σούσιτς), προκύπτει ζήτημα. Σε τέτοιο σενάριο, θα επιστρατευτεί ένας εκ των Ανδρέα Καρώ, Γιάννη Σατσιά.

Οι Τάσος Δώνης και Μαρκίνιος αναμένεται ότι θα πάρουν θέση μάχης σε άλλο ένα ματς στις πτέρυγες της επίθεσης. Ο Σαρφό θα κινείται στην καρδιά του κέντρου και τις άλλες δύο θέσεις στον άξονα διεκδικούν οι Κονσταντίνοφ, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνιες, Ντάλσιο. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Γκιόργκι Κβιλιτάια έχει το προβάδισμα έναντι του Αντον Μάγκλιτσα.

Με το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα επιλέξει τους 23 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή για το «καυτό» ματς της 12ης αγωνιστικής, όπου οι ΑΠΟΕΛίστες θα δηλώσουν έντονο «παρών». Δεν αποκλείεται, μάλιστα, πριν από τη σέντρα να έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια αφού μέχρι χθες είχαν απομείνει περίπου 1.500.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ