aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «καράβι» σε τρικυμία, ο Πετρίδης αποφασίζει

ΑΠΟΕΛ: Το «καράβι» σε τρικυμία, ο Πετρίδης αποφασίζει

Ένα είναι το κυριότερο θέμα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Μένει ή φεύγει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης; Την απόφαση καλείται να πάρει ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης. Μια απόφαση που ενδεχομένως να κρίνει σε τεράστιο βαθμό τη φετινή πορεία των γαλαζοκιτρίνων.

Η εφιαλτική πρεμιέρα με αντίπαλο την Πάφος FC προσγείωσε ανώμαλα τους ΑΠΟΕΛίστες, οι οποίοι μετά τις τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας τους, αντίκριζαν με περίσσια αισιοδοξία και ενθουσιασμό τη φετινή σεζόν, μετά το περσινό «στραπάτσο».

Με το… καλημέρα όμως το «καράβι» βρέθηκε εν μέσω τεράστιας τρικυμίας. Η απόφαση που καλείται να πάρει ο Πετρίδης σχετικά με το μέλλον του Ελλαδίτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, είναι αυτή που πιθανότατα να κρίνει αν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να βγει σώος από αυτή την τρικυμία.

Κρίσιμη θεωρείται παράλληλα και η απόφαση για τον αντικατάσταση του «Πούρσα», εφόσον αποτελέσει τελικά παρελθόν. Πιθανότατα να είναι και ο λόγος που καθυστερεί η επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του Ελλαδίτη. Όποια και αν είναι πάντως η απόφαση αναμένεται να γνωστοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών και να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ