aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: To… καλό τρίτωσε και πάει για καρέ!

ΑΠΟΕΛ: To… καλό τρίτωσε και πάει για καρέ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και ενίσχυσε την αισιοδοξία όσον αφορά στη συνέχεια και πολύ περισσότερο στο επικείμενο ματς με τη Βασιλεία. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα «βουνό» να ανέβει την Πέμπτη, η πρόκληση είναι τεράστια, αλλά αυτό προφανώς δεν τον πτοεί.

Εξάλλου, στο Γιουρόπα Λιγκ προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, κάτι που τον έστειλε στους «32» της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, είχε επιβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο εντός έδρας της Καραμπάχ με 2-1 και στο Λουξεμβούργο της Ντουντελάνζ με 2-0. Και το… καλό τρίτωσε, καθώς στο τελευταίο 90λεπτο για τη φάση των ομίλων τον περασμένο Δεκέμβριο, κέρδισε στο ΓΣΠ με 1-0 τη Σεβίλλη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι Ελβετοί της Βασιλείας βαδίζουν και παραπατούν

Τρεις σερί επιτυχίες για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι είχαν αποδείξει πως στα δύσκολα σηκώνουν ανάστημα και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις. Κάτι ανάλογο καλούνται να πράξουν άλλη μία φορά, θέτοντας τις βάσεις ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ στις 27 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωσε για Ασία και αποκάλυψε άλλη μία πρόταση ο Σόουζα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ