aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: To καλό και το κακό νέο για τον Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: To καλό και το κακό νέο για τον Τάαμαρι

Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι πιστώθηκε την πρώτη ασίστ στον αγώνα της πρεμιέρας του Ασιατικού Κυπέλλου στην σπουδαία νίκη της Ιορδανίας με 1-0 επί της κατόχου του τίτλου Αυστραλίας. Χιλιάδες μάτια ήταν στραμμένα την Κυριακή στην αναμέτρηση και η σέντρα του νεαρού επιθετικού του ΑΠΟΕΛ στον σκόρερ Γιασίν κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού το αποτέλεσμα θεωρείται δικαίως ως μεγάλη έκπληξη.

Το Ασιατικό Κύπελλο αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 21χρονο Ιορδανό εξτρέμ να «εκτινάξει» ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Προφανώς και για τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί ευχής έργο να κάνει «παπάδες» ο Τάαμαρι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (εκεί διεξάγεται το Asian Cup), αφού όσο ο «δαιμόνιος» εξτρέμ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις τόσο αυξάνονται θα αυξάνονται και οι μνηστήρες.

Και σε τέτοιου είδους αγώνες με διεθνή εμβέλεια, τα κασέ των ποδοσφαιριστών ανεβαίνουν πολύ πιο εύκολα. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως και η Φράιμπουργκ παρόλο που παρακολούθησε σε αρκετά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ τον Ρόλαντ Σάλαϊ ήθελε να πιστοποιήσει την αξία του και σε παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ προτού πάρει την οριστική της απόφαση.

Για τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, το καλό νέο είναι ότι ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις και στο Ασιατικό Κύπελλο. Το… κακό νέο για τους γαλαζοκίτρινους είναι πως μετά την μεγάλη νίκη επί της Αυστραλίας αυξήθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες της Ιορδανίας να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στους «16» προκρίνονται οι δύο πρώτες από τους έξι ομίλους και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες. Η Ιορδανία θα παίξει με την Παλαιστίνη (10 Ιανουαρίου) και Συρία (15 Ιανουαρίου), άρα ο Τάαμαρι χάνει ούτως ή άλλως το ντέρμπι με την Ανόρθωση στις 12 Ιανουαρίου για την 16η αγωνιστική.

Εάν, όμως, η Εθνική ομάδα του Τάαμαρι εξασφαλίσει την πρόκριση ο ταχύτατος επιθετικός θα χάσει και το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΛ της 17ης αγωνιστικής στο Τσίρειο στις 20 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ