aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «καυτό» ερώτημα για Τάαμαρι ενόψει ΑΕΚ

ΑΠΟΕΛ: Το «καυτό» ερώτημα για Τάαμαρι ενόψει ΑΕΚ

Με έμμεσο τρόπο ο επίσημος ΑΠΟΕΛ, δια του εκπροσώπου Τύπου Νεκτάριου Πετεβίνου, διέψευσε τα δημοσιεύματα από την Ιορδανία (όπου ο νεαρός βρίσκεται για τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του), ότι ο Αλ Τάμαρι είναι τραυματίας και θα απουσιάσει 20 μέρες.

Μάλιστα, λέχθηκε πως η τεχνική ηγεσία της Εθνικής του έδειξε κατανόηση για την καταπόνηση του ποδοσφαιριστή και σε συνεννόηση με τον ΑΠΟΕΛ θα ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σύντομα θα διαφανεί κατά πόσο ο 21χρονος εξτρέμ θ’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης με την Εθνική Ιορδανίας ή αν θα απαλλαγεί και θα επιστρέψει στον «Αρχάγγελο».

Διαβάστε επίσης: Η επιστολή των «πορτοκαλί» προς τον πρόεδρο της Βουλής

Το «καυτό» ερώτημα που τίθεται είναι αν ο Τάαμαρι θα προλάβει το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Στη μοναδική φορά που οι γαλαζοκίτρινοι κλήθηκαν να αγωνιστούν δίχως τον κορυφαίο τους ποδοσφαιριστή τα πήγαν περίφημα πετυχαίνοντας απέναντι στην Ένωση την πιο ευρεία φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: 7 πρώην διεθνείς παίκτες όφειλαν στη Δημοκρατία ποσό ύψους €11.000

Όμως, άλλο Ένωση και άλλο ΑΕΚ. Επομένως ο Πάολο Τραμετσάνι περιμένει να δει κατά πόσο θα έχει στη «φαρέτρα» τον πιο πολυσυζητημένο (και όχι άδικα) ποδοσφαιριστή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ