aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: To ιδανικό και το «ανεπιθύμητο» σενάριο

ΑΠΟΕΛ: To ιδανικό και το «ανεπιθύμητο» σενάριο

Στις 15:00 ώρα Κύπρου, στη Νιόν της Ελβετίας, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ, με τον ΑΠΟΕΛ να μαθαίνει αντίπαλο, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ.

Με βάση την προκλήρωση που διενήργησε η ΟΥΕΦΑ, οι πιθανοί αντίπαλοι που συνοψίζονται σε πέντε ζευγάρια, μπορούν να χαρακτηριστούν και βατοί, αφού οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στους ισχυρούς.

Υποψήφιοι αντίπαλοι; Ρουζομπερόκ (Σλοβακίας) – Ρίγα (Λετονίας), Κίζιλζαρ (Καζακστάν) – Όσιγεκ (Κροατίας), Βικίνγκουρ (Φαρόε) – Ντουνάισκα Στρέντα (Σλοβακίας), Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτας) – Ραντνίτσκι (Σερβίας), Γκόμελ (Λεκορωσίας) ή Άρης Θεσσαλονίκης (Ελλάδας). Όπως αντιλαμβάνεστε, οι πρωτευουσιάνοι θέλουν να αποφύγουν το τελευταίο ζευγάρι και δη, τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς βέβαια να αποτελεί φόβητρο, η ελλαδική ομάδα αποτελεί τον μοναδικό «ανεπιθύμητο» αντίπαλο από τους υποψηφίους. Από την άλλη, τα ζευγάρια Ρουζομπερόκ – Ρίγα και Βικίνγκουρ – Ντουνάισκα στα χαρτιά φαντάζουν ως… ιδανικές κληρώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι εύκολες λείες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ