aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «I love Cyprus» πιο έντονο από ποτέ

ΑΠΟΕΛ: Το «I love Cyprus» πιο έντονο από ποτέ

Ο στόχος του Σάββα Πουρσαϊτίδη για την ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρος πλέον. Προκύπτει από τους ποδοσφαιριστές που έβαλε στο στόχαστρο και προέρχονται από την κυπριακή αγορά.

Ήδη ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Ανόρθωσης, Γκιόργκι Κβιλιτάια, προβάρει τα γαλαζοκίτρινα, ενώ και ο Δημήτρης Θεοδώρου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου θεωρείται κλειστός.

Επίσης, προκύπτει ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Καρώ, ο οποίος όμως ανήκει στην πορτογαλική Μαρίτιμο και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο πολύ γνωστός του Πουρσαϊτίδη – από τη συνύπαρξή τους στη Νέα Σαλαμίνα – Κύπριος διεθνής δέχτηκε κρούση από τον σύλλογο της Λευκωσίας, ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Από εκεί και πέρα, είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Μουρτάζ Νταουσβίλι της Ανόρθωσης, ο οποίος όμως επίσης έχει συμβόλαιο, ενώ δεν είναι μυστικό πως ενδιαφέρει ο Μάριος Ηλία του Εθνικού.

Είναι φανερό λοιπόν πως ο Πουρσαϊτίδης θέλει να περιορίσει στο ελάχιστο το ρίσκο, αποκτώντας όσο το δυνατόν πιο γνώριμες λύσεις. Παίκτες δηλαδή που ξέρει τι θα περιμένει από αυτούς ο Ελλαδίτης προπονητής, ενώ δεν θα έχουν θέμα προσαρμογής στην κυπριακή πραγματικότητα.

Πάει δηλαδή για τη δημιουργία καλής βάσης με όσους θα παραμείνουν και όσους θα αποκτηθούν από την εγχώρια αγορά, για το χτίσιμο ομάδας σχεδόν από την αρχή. Είναι η πρώτη φορά που ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του στη διοίκηση κινούνται τόσο έντονα στην κυπριακή αγορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ