aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το… γυρίζει ο Κατσαντώνης!

ΑΠΟΕΛ: Το… γυρίζει ο Κατσαντώνης!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, σε μία προσπάθεια να βρει τις απαιτούμενες «απαντήσεις» στην αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας του, έψαξε πολύ πιο βαθειά στο ρόστερ. Είχε την έμπνευση, λοιπόν, στο βαρυσήμαντο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό, να δώσει για πρώτη φανέλα βασικού στον Ανδρέα Κατσαντώνη.

Ο 20χρονος επιθετικός, άρπαξε την ευκαιρία από τη μαλλιά. Με την εμφάνισή του, έπεισε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη πως όντως αξίζει περισσότερων ευκαιριών και ο τελευταίος, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό. Και στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, τον έριξε εκ νέου στο αρχικό σχήμα, με την απόδοσή του να είναι ακόμα καλύτερη.

Ο ΑΠΟΕΛ, επένδυσε το καλοκαίρι του 2018 στον Ανδρέα Κατσαντώνη και φαίνεται ότι άρχισαν να δικαιώνονται αυτοί που τον είχαν επιλέξει. Μία μετεγγραφή, υπενθυμίζουμε, που είχε οδηγήσει στα «μαχαίρια» ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αφού ο 17χρονος τότε Κατσαντώνης άφηνε καθόλα αισιόδοξα μηνύματα για την προοπτική του.

Ο νεαρός, ασφαλώς, έχει μπόλικο δρόμο μπροστά του να διανύσει μέχρι να μονιμοποιηθεί στον ΑΠΟΕΛ. Το θετικό για τον ίδιο είναι πως δεν «σφύριξε» αδιάφορα στις ευκαιρίες που του δόθηκαν και σε δύο πάρα πολύ σημαντικά ματς, είχε… αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Δεν λύγησε στην πίεση και με πίστη στις δυνατότητες φώναξε δυναμικά «παρών».

Από τον ίδιο εξαρτάται το πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια σε ένα ρόστερ πάρα πολλών επιλογών, ιδιαίτερα στη θέση που αγωνίζεται. Και ο Κατσαντώνης, έχει πάρα πολλούς λόγους για να θέλει να διατηρηθεί στο προσκήνιο και να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ