aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ΓΣΠ με αστεράτο κοστούμι

ΑΠΟΕΛ: Το ΓΣΠ με αστεράτο κοστούμι

Τα ματς που αφορούν τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζονται από την ΟΥΕΦΑ όπως αυτά στη φάση των ομίλων της αστραφτερής διοργάνωσης. Δηλαδή, όσοι ΑΠΟΕΛίστες βρεθούν αύριο βράδυ στο στάδιο της πρωτεύουσας θα δουν να κουνιέται το σεντόνι με τ’ αστέρια, ακούγοντας τον ύμνο της διοργάνωσης, ξυπνώντας σε όλους ευχάριστες αναμνήσεις.

Άτομα της εταιρείας που έχουν τα δικαιώματα του VAR ήλθαν στην Κύπρο, θέτοντας σε λειτουργία το Goal Line Technology. Η ίδια εταιρεία εγκατέστησε και το Video Assistant Referee. Μαζί τους ήλθε στη χώρα μας και διαιτητική ομάδα, ξεχωριστή από αυτή που θα διαιτητεύσει τον αγώνα, για τις καθιερωμένες συσκέψεις.

Ο χώρος που θα εγκατασταθεί η τηλεόραση είναι μεταξύ των δύο πάγκων. Υπενθυμίζουμε πως οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών γίνονται με μπάλες που έχουν σταλεί από την ΟΥΕΦΑ και θα χρησιμοποιηθούν στις διπλές αναμετρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ